0769 752.831

Despre noi

SCOPUL NOSTRU ESTE SA TE AJUTAM ATUNCI CAND AI NEVOIE!

Dorim sa schimbam impresia pe care o au oamenii in general despre conceptul de ”Amanet” asa ca o sa incercam sa va explicam cu ce ne ocupam!

Atunci cand banii nu-ti ajung, noi iti oferim suma de care ai nevoie, atata timp cat poti garanta pentru ea cu AUR (orice karataj, aur alb, bijuterii si obiecte) ARGINT (800, 925, bijuterii si obiecte), electronice (telefoane, laptop-uri, L.C.D-uri).

Iti poti recupera bunurile incepand din ziua incheierii contractului pana la maxim 90 zile. Contractul poate fi prelungit ori de cate ori ai necvoie, achitand periodic comisionul aferent.

Acesta variaza in functie de suma imprumutata astfel:
– 0.2% pe zi pentru sume peste 4000 RON
– 0.25% pe zi pentru sume mai mici de 4000RON
– 0.8% pe zi aplicabil la electronicaznice si argint.

Pensionarii beneficiaza de comision 0.14% pe zi iar daca contractezi imprumutul in ziua ta de nastere, ai cadou din partea noastra de 0.0% timp de 30 de zile pentru imprumuturile garantate cu aur.

Caracteristicile importante ale serviciilor noastre sunt:
– Rapiditatea imprumutului,
– Siguranta garantiilor lasate in pastrare
– Fidelitatea fata de clientii nostri.

Va incurajam sa incercati si in alta parte si veti constata ca intotdeauna cantarul nostru afiseaza gramajul real, obiectele sunt verificate prompt si corect iar pretul afisat este intotdeauna cel pe care il primesti.

Dorinta noastra este ca tu sa iti recuperezi obiectele lasate in amanet asa ca imprumutul poate fi achitat si rate. Valoarea ratelor este stabilita impreuna cu dumneavoastra.

La noi poti sa vinzi aur si argint, indiferent de cantitate, puritate sau starea obiectelor (fragmentele au acelasi pret/gram)

Suntem in permanenta corecti fata de noi insine si fata de clienti pentru ca ne dorim ca ei sa fie multumiti.

AMANET
Primim cu titlu de garantie pentru contractele de amanet bunuri din aur, argint, telefoane, tablete, laptop-uri etc.

SCHIMB VALUTAR
Efectuam activitati de schimb valutar conform reglementarilor legale in vigoare. Comision 0%